Musket - Handvuurwapen

Musket - Handvuurwapen

De voordelen van het adopteren

  • Onbeperkt toegang tot het museum
  • Ontvang twee keer per jaar het museum magazine
  • Wordt uitgenodigt voor exclusieve evenementen

Waarom een voorwerp adopteren

Als adoptant krijg je een digitaal adoptiepaspoort met jouw naam opdat je iedereen kunt laten zien dat jij trotse eigenaar van een museumstuk bent. Je kunt deze op jouw social media delen met al je familieleden, vrienden en kennissen. Door een object te adopteren, bied je het museum ook nog eens een steuntje in de rug. Andere mogelijkheden om ons te steunen vind je hier.

Hoe adopteer ik een voorwerp

Laat dan via ons contactformulier weten welk object jij graag zou willen adopteren. Wij zullen jouw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Eén van onze medewerkers neemt contact met je op om jouw adoptie te bevestigen en de betalingsopties te bespreken. We bieden je de keuze om of het museum eenmalig te machtigen het bedrag van je rekening af te schrijven of om het bedrag zelf over te maken naar het museum. Wanneer de betalingsprocedure is afgerond, ontvang je het digitale adoptiebewijs in je mailbox (controleer ook je spam folder). De vrijkaartjes sturen wij per post naar je op.

Ik wil dit voorwerp adopteren

Als goed doel is het museum afhankelijk van donaties. Giften ondersteunen de zorg, het behoud en de tentoonstelling van de collectie. Elke donatie maakt echt een verschil. Als je in staat bent, steun dan vandaag nog het museum. Dankjewel. Dit voorwerp kost 50 euro per jaar

Algemeen