Zomersluiting tot 5 september. Lees meer >

MUSEUM DE KUNST VAN HET LEVEN GESLOTEN IN JULI EN AUGUSTUS

Museum de Kunst van het Leven aan de Markt in Etten-Leur is in juli en augustus voor het publiek gesloten. Diverse oorzaken spelen daarbij een rol. Naast de gevolgen van de wateroverlast door een kapotte waterleiding en de benodigde herstelwerkzaamheden speelt een probleem met de bezetting. Het museum draait in zijn geheel op vrijwilligers die grotendeels in deze periode op vakantie gaan. De gaten in de bezetting die daardoor ontstaan kunnen niet worden opgevangen omdat er te weinig resterende vrijwilligers zijn.

Het bestuur heeft daarom tot haar spijt tot deze tijdelijke sluiting moeten besluiten. Het museum gaat weer open op donderdag 5 september. Volg de website https://www.vangoghettenleur.nl voor meer informatie.

 

Zomersluiting tot 5 september. Lees meer >

Het museum blijft aan de toekomst werken. De sluiting wordt aangegrepen om een deel van de tentoonstelling her in te richten met een nieuw deel over het Sint Paulushofje, het rijksmonument waar het museum deel van uitmaakt. Dit is een al langer bestaande wens van het museum.