Vernieuwingen 2e fase van start

Na een succesvolle eerste fase, waarin ons museum een volledige transitie heeft gemaakt van Streekmuseum naar museum de Kunst van het leven, starten wij binnenkort met fase 2 van onze vernieuwingen.

Vernieuwingen 2e fase van start

De eerste fase heeft zich voornamelijk gericht op de zalen van de begane grond. Sinds de verbouwing kunnen wij u verwelkomen in een vernieuwde entree, Van-Gogh zaal, de interactieve boerenkamer en ons gezellige 'huiscafe' voor een heerlijke kop koffie voor- of achteraf.

De tweede fase zal zich gaan richten op de exposities in onze bovenruimtes. Een deel hiervan heeft bij de eerste fase al een kleine revisie gehad, binnenkort starten wij met het vertellen van ons nieuwe verhaal: wat is de Kunst van het Leven van Etten-Leur?

Aan de hand van nieuwe interactieve attracties zult u straks zelf gaan ervaren hoe Etten-Leur gebouwd is, wat de belangrijkste gebeurtenissen zijn geweest en hoe twee bijzondere kleine boerendorpjes uiteindelijk zijn uitgegroeid tot een groot geindustrialiseerde 'stad'.

De werkzaamheden starten eind oktober, komt u ons dan bezoeken? Hoewel wij trachten de overlast tijdens museumuren zo klein mogelijk te houden is het mogelijk dat u enige hinder kunt ervaren op een van onze zalen. Eind november hopen wij u te mogen verwelkomen bij onze nieuwste attractie: "Het was in Etten-Leur!".