Fijne feestdagen en een goed 2023!

Het jaar 2022 loopt alweer spoedig ten einde, een goed moment om even stil te staan bij wat er allemaal de revue gepasseerd is!

Fijne feestdagen en een goed 2023!

Net als voor iedereen begon het jaar 2022 redelijk turbulent voor ons museum. Echter, de eindperiode van de coronacrisis en het daarmee vervallen van de beperkingen voor onze bezoekers en vrijwilligers zorgde ervoor dat het jaar desondanks toch goed begon. Wat was het fijn om iedereen weer welkom te mogen heten in ons museum!

De openstelling was echter van korte duur... Het jaar stond voor ons namelijk ook in het teken van de vooruitgang, iets wat daarbij ook zeer kenmerkend is voor ons mooie Etten-Leur! In het voorjaar van 2022 sloten de deuren van het 'Streekmuseum Etten+Leur' om de start te maken naar de transformatie tot 'museum de Kunst van het Leven' onder de vlag van 'Van Gogh Etten-Leur'. De volledige begane grond werd voorzien van een nieuwe indeling, we kregen een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe identiteit. Naast de vraag wat onze positie in Etten-Leur was stelden we onzelf tevens de vraag wie we nou eigenlijk zijn. Deze ontdekkingstocht leidde uiteindelijk tot ons nieuwe museumconcept.

Wat is het jaar toch voorbij gevlogen, zo begonnen we pas aan onze eerste fase en intussen is onze twee fase op zolder van start gegaan. Ons museum blijft wat dat betreft met het oog op de toekomst graag terugkijken naar het verleden om het verhaal van Etten, Leur, Vincent van Gogh maar bovenal ook het verleden van onze bezoeker te kunnen vertellen.

Vanuit ons mooie Paulushofje in Etten-Leur hopen wij u binnenkort daarom graag (opnieuw) te mogen begroeten en wensen u voor nu: fijne daoge en un keimooi en gelukkig 2023!